Kunstgras

Laurant Kunstgras is specifiek gericht op kunstgrasvelden en toebehoren. Wij leggen kunstgrasvelden aan voor o.a:

  • Hockeyverenigingen
  • Voetbalverenigingen
  • Tennis- en padelverenigingen

Daarnaast verzorgt Laurant Kunstgras het (specialistisch) onderhoud van sportvelden, waaronder het decompacteren, de infill en een eventuele dieptereiniging.

Laurant Kunstgras realiseert padelbanen/padelkooien en multifunctionele pannakooien inclusief toebehoren (als bijvoorbeeld LED-verlichting) voor diverse opdrachtgevers, hierbij wordt een duurzaamheid van 20 jaar gegarandeerd van Nederlandse kwaliteit.

Onderhoud en reiniging

Het op een juiste manier onderhouden van uw hockeyvelden zal er voor zorgen dat er langer gebruik kan worden gemaakt van deze velden. Dit is op de lange termijn een uitstekende manier om geld te besparen. Sport Group Holland is gespecialiseerd in het onderhouden van uw velden. Zo hebben wij de juiste machines voor het frequent decompacteren van zandvelden en semi-watervelden en voor het uitvoeren van de dieptereiniging op (semi-) watervelden.

Dieptereiniging

Door jaarlijks een diepte reiniging uit te voeren worden de velden schoongemaakt van levende algen, oude algen resten en andere vervuiling welke er achterblijft in een kunstgrasveld. Een schoon veld voorkomt een snelle algengroei en draagt bij aan een betere afwatering.

Afhankelijk van de reisafstand en of er één of meerdere velden gelijktijdig gereinigd kunnen worden, bedragen de kosten voor een diepte reiniging van één veld € 2.000 euro exclusief BTW. Bij het aaneengesloten uitvoeren van meerdere velden bedragen de kosten per veld € 1.900 euro exclusief BTW. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Decompacteren

Door kunstgrasvelden te bespelen verdicht de infill van zand zich wat ‘compacteren’ wordt genoemd. Door het compacteren vergroot de ‘vrije vezel lengte’ zich, krijgt het kunstgras minder steun, verliest het veld haar demping en verslechterd de afwatering. Door de infill regelmatig te decompacteren behouden kunstgrasvelden de gewenste eigenschappen en is het aanbrengen van nieuwe infill in veel minder mate noodzakelijk. De hoeveelheid infill is namelijk gewoon aanwezig echter alleen in een te compacte vorm. Het decompacteren vindt plaats met een speciale machine waarbij twee rollen de infill los maken zonder de ‘backing’ van het kunstgras te raken. De diepte instelling voorkomt schade aan de kunstgras mat.

Afhankelijk van de reisafstand en of er één of meerdere velden gelijktijdig behandeld kunnen worden, bedragen de kosten voor het decompacteren van één veld € 375 euro exclusief BTW. Bij het aaneengesloten uitvoeren van twee velden bedragen de kosten per veld € 280 euro exclusief BTW. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sport Group Holland & Print Wear Holland

Kort intro, verwijst naar pagina.

Decompacteren

Door kunstgrasvelden te bespelen verdicht de infill van zand zich wat ‘compacteren’ wordt genoemd.

Reinigen

Een schoon veld voorkomt een snelle algengroei en draagt bij aan een betere afwatering.

Header-3.jpg

Bekijk onze projecten

31 appartementen Tooropstraat
te Nijmegen

Bouw- en woonrijp maken van 31 appartementen
Tooropstraat te Nijmegen

Boulevard Heuvelink

De perfecte ondergrond voor een parkeergarage

Veerstraat

Aanleggen van de riolering, verhardingen, kantafsluitingen en andere elementen binnen de verhardingen zodat de nieuwbouwwoningen toegankelijk zijn vanaf de openbare weg.

Laurant is jouw partner!

VEELGESTELDE VRAGEN​

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.